središnji državni ured za demografiju i mlade logo                                            


 OPĆINI MALI BUKOVE DODIJELJENA FINANCIJSKA SREDSTVA SREDIŠNJEG DRŽAVNOG UREDA ZA DEMOGRAFIJU U IZNOSU OD 220.000,00 KUNA ZA ODRŽAVANJE I RAZVOJ PREDŠKOLSKE DJELATNOSTI

Za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti, Općina Mali Bukovec potpisala je Ugovor o dodjeli financijskih sredstava sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade za 2022. godinu.

Dodijeljena financijska sredstva u iznosu od 220.000,00 kuna namijenit će se za pokriće plaća 3 odgojiteljice Dječjeg vrtića „Krijesnica“ Mali Bukovec što izravno doprinosi i olakšava zapošljavanje dodatnog kadra, ali i omogućuje opremanje vrtića sa novom opremom. Osim toga, dodijeljenom  financijskom potporom roditelji će biti oslobođeni plaćanja vrtića za jedan mjesec što u ovom  neizvjesnom  vremenu puno znači za mlade obitelji s djecom.

Već drugu godinu zaredom, Dječjem vrtiću „Krijesnica“ Mali Bukovec,  dodijeljena financijska potpora Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, omogućuje stvaranje uvjeta za kvalitetno provođenje odgojno-obrazovnog rada, ali i stvara pozitivno okruženje za obitelji s djecom te doprinosi pozitivnom demografskom trendu i ostanak obitelji u ruralnoj sredini.